Το email που πληκτρολογήσατε δεν υπάρχει

Ο κωδικός έχει σταλεί επιτυχώς στο email που πληκτρολογήσατε!

Μεγάλη ποικιλία
παιχνιδιών
Το καλάθι σου

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

Η Λιλιπούπολη

Το κατάστημα Λιλιπούπολη άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό τον Οκτώβριο του 1987.Μέχρι και σήμερα παραμένουμε μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση με πρωταρχικό στόχο τη συλλογή και διάθεση των πιο δημιουργικών παιχνιδιών του κόσμου που συμβάλουν στην ψυχαγωγία και ομαλή ανάπτυξη του παιδιού!

Με την εμπειρία και γνώση που διαθέτουμε στην πώληση του ποιοτικού παιχνιδιού εδώ και 35 έτη ,προσπαθούμε να επικοινωνούμε κάθε φορά εξατομικευμένα με το κοινό μας και να προσφέρουμε παιχνίδια που ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και ταιριάζουν στον χαρακτήρα και τις επιθυμίες κάθε παιδιού.

Η Λιλιπούπολη είναι από τα πρώτα μέλη του ελληνικού συνεταιρισμού Κύκλος. Ο Κύκλος του καλού παιχνιδιού απαριθμεί στα μέλη του, καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ,με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από κοινές ιδέες και στόχους ως προς την ασφαλή και σωστή επιλογή παιχνιδιών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε ούτως ώστε να ανταποκρινόματσε με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες Σας και τις επιθυμίες των παιδιών Μας.

Copyright © 2021 Lililpoupoli.All rights reserved.
DESIGN. CODE. DIGITAL MARKETING: MADE WEB DESIGN STUDIO